SPIRITUEEL CAFÉ

Vrijdag 6 April van 16.00 – 18.00 uur.
In samenwerking met Bewust Achterhoek

Je bent welkom om op elk moment binnen te lopen. Wel is er rond 16.15 uur een welkomstwoord en een korte voorstelronde.

Vrije toegang voor iedereen.
Toegang gratis. Consumpties voor eigen rekening.

Gemiddeld zijn zo’n 25 bewuste ondernemers en professionals uit de Achterhoek aanwezig tijdens een netwerkcafé. Je kunt elkaar (opnieuw) ontmoeten en ervaringen en ideeën uitwisselen.

Je hoeft niet aangesloten te zijn bij Bewust Achterhoek om deel te nemen. Ondernemers en professionals die kennis willen maken met het netwerk, overwegen zich aan te sluiten bij het netwerk of gewoon graag collega professionals willen ontmoeten zijn van harte welkom om te komen.

Marinda van Hierden en Saskia Juijn van Bewust Achterhoek zijn jullie gastvrouwen deze middag. Heb je vragen of opmerkingen over Bewust Achterhoek, zoek hen dan even op. Saskia neemt ook haar laptop mee en kan aanbieders die zich aan willen sluiten helpen bij het inschrijven en daarna invullen van je profielvermelding.

Ria Borst en Mirjam Hermsen van Zuiver Geluk hebben ons de mogelijkheid geboden dit café bij hen in de winkel te houden. Zij verzorgen ook de drankjes en versnaperingen. De toegang is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening en kunnen na afloop afgerekend worden met Ria of Mirjam. Er is natuurlijk koffie en thee maar ook een lekker glaasje wijn of bier. Het is vrijdagmiddag nietwaar!?

Het is niet nodig je aan te melden, dus je kunt ook op het laatste moment besluiten om te komen.

Weet je wel dat je er graag bij wilt zijn op 6 april? Laat het dan weten door een mail te sturen naar info@bewustachterhoek.nl of naar info@zuivergeluk.nl, dan weten we ook op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen.

 

Vorige thema’s:

Spiritualiteit in het dagelijks leven integreren
Het klinkt zo mooi en zo eenvoudig. Je mediteert of doet aan mindfulness, oefent in aandacht en dankbaarheid, volgt workshops en neemt deel aan retreats. Je wordt rustiger en je ervaart meer vreugde, liefde en openheid. Maar echt helemaal integreren – hoe doe je dat, wanneer je een lastige relatie hebt met iemand, wanneer je je niet prettig voelt op je werk of wanneer je omgeving aan je zit te trekken? Wanneer je je gekwetst voelt, of niet gezien? Wanneer je zo graag bepaalde dingen wilt hebben, en niemand ze jou lijkt te willen geven?

Wat is de meerwaarde van een community?
We willen graag met jullie samen kijken wat de meerwaarde zou kunnen zijn van het samenbrengen van mensen die elkaar in het dagelijks leven niet zo snel ontmoeten.
Is het vooral ontmoeten, uitwisselen van ervaringen, elkaar leren kennen, visie’s delen of informatie uitwisselen? Of kan er ook cocreatie ontstaan, meer bekendheid gegenereerd worden of betere interactie met (potentiële) klanten ontstaan?
We zijn graag praktisch en concreet, dus vinden het fijn als er ook (kleine, behapbare) vervolgstappen zouden kunnen komen.

Universele liefde
Ik geloof in de kracht van liefde, compassie en wijsheid. Ik geloof dat de zachte krachten van het hart uiteindelijk de bevrijding geven die ik zoek en in de wereld nodig is.
Ik geloof in de kracht van integriteit van mijzelf. Ik laat los wat anderen over mij vinden of denken en ga mijn eigen weg. Ik waardeer mijzelf en weet dat ik gedragen word.

Stukje van het liefdes gebed uit “Heilige relaties Heilige sexualiteit” van Ton van der Kroon een boek vol prachtige liefdes lessen! 💖

Wat betekent liefde en in het bijzonder ‘universele liefde’ voor jou?

De rol van Zuiver Geluk is faciliterend.
We respecteren de netwerken die er al zijn.
Onze intentie is om een aanvulling te bieden