Rozemarijn Bohlmeijer

Mijn liefde en fascinatie voor kristallen is al vroeg in mijn kindertijd ontstaan, mijn moeder kende de werking en eigenschappen van edelstenen en kristallen voor mijn geboorte.

En zo lagen er bij mij op de kinderkamer een Rozenkwarts en een Amethist, als klein meisje droeg ik een Amethist om mijn hals en lag er een enorme Cluster Bergkristal op mijn vaders bureau waarnaar ik alleen maar naar durfde te kijken. Vanaf mijn 7e jaar kreeg ik in elke zaterdag in de vorm van zakgeld edelsteentjes. Ze had ze op een bloemetjes schoteltje liggen in onze geïmproviseerde servieskast met ruitjes zodat ik er de hele week naar kon kijken en als het dan zaterdag was en het schoteltje kwam uit de kast te voorschijn…duurde het tenminste een kwartier voor ik er één had uitgezocht waar ik de hele dag mee speelde…uiteraard heb ik ze allemaal nog in minstens tien doosjes bewaard. Toen ik er meer had legde ik ze op kleur en grote neer op een rij of met groepjes bij elkaar. Samen met mijn zusje en vriendinnetjes speelde we winkeltje en danwaren de steentjes ons betaalmiddel of eten voor de poppen bij het kinderspel vader en moedertje spelen. Als drie jarig meisje was ik met mijn ouders op vakantie aan de kust van Noord-Holland het hele strand lag bezaaid met paarse kwallen, ik wilde mijn handje onder een kwal schuiven om hem op mijn hand te kunnen leggen om hem van dichtbij te kunnen bekijken omdat ik dacht dat het een Amethist steen was.

Waar vooral nu mijn belangstelling vooral naar uit gaat is hoe ze aan hun eigenschappen zijn gekomen, de samenstelling vanuit natuurkundig en scheikundige samenstellingen in diepe rotsen en kloven in het hoogte gebergte. Hellaas wordt het delven van het gesteente vaak in onveilige mijnen en in slechte omstandigheden voor de mijnwerkers gedolven waardoor ik de stenen die ik in al die jaren heb verzameld extra koester zodat het werk van de werkers niet voor niets is geweest. Daarom gebruik ik hun eigenschappen steeds meer om hun beschermende en helende krachten en ik gebruik hun eigenschappen die ze bezitten doelgericht voor bepaalde klachten in mijn praktijk TouchToYou en in de Zuiver Geluk winkel in Zutphen voor healing en meditatie sessies.

Wil je, jezelf of een ander een kristal cadeau doen maar twijfel je uit de ruime keuze of ben je vluchtig aan het uitzoeken?

Met een kristal meditatie van 15min voor 15euro vind je zo het kristal dat bij je past en voor de ander….of het kristal vindt jou tijdens de meditatie!                                                                      

Mocht je een edelsteen of kristal gevonden hebben, dan kan ik je ter plekke in de winkel een meditatie-healing sessie geven van 15 min voor 15 euro of maak een afspraak voor een complete massage healing behandeling van 90 minuten voor 75 euro.

Klik hier voor mijn contactformulier.

Begin en eind november 2020 heb ik de cursus Lijfkracht-Herstel gevolgd en afgerond, deze nieuwe behandelvorm is een extra facet in mijn praktijk die meer mogelijkheden bied in de behandelingen die ik geef en verdieping brengt in u/jezelf. Ook is het de bedoeling dat ik niet alleen de behandelingen los van elkaar geef, maar ook ga combineren met bijvoorbeeld een massage of healing in toe ga toe passen.

Nu we met z’n alle in een corona pandemie zitten, heeft het er helaas toe geleid dat ik afgelopen december Lock-down gesloten was….Maar nu we weer met gepaste corona regels de praktijken en salons open mogen, leek het mij nu een geschikt moment om met een aanbieding te komen. Ter kennismaking met mij en mijn praktijk en ter gelegenheid van het behalen van mijn cursus bied ik tussen 22 maart en 30 april verschillende aanbiedingen en mogelijkheden aan.

In en tijdens mijn cursus Lijfkracht-Herstel kwam ik in contact met een nieuwe en zeer effectieve helende meditatie vorm, deze is direct toepasbaar bij heel veel lichamelijke, emotionele en mentale klachten en problemen. Ik wil u / jou de mogelijkheid bieden om via deze (gratis) sessie kennis te maken met mij en mijn praktijk en wat ik eventueel met uw/jouw hulp vraag kan betekenen voor u/je.

Helende meditatie sessie met Lijfkracht-Herstel via whatss-app videobellen of met anderhalve meter afstand in Zuiver Geluk winkel in Zutphen (tegen reiskosten vergoeding van 5euro) of in mijn praktijk TouchToYou in Lochem (gratis).

20 % korting op de 1e en 2e massage behandeling aan huis.

20% korting op een healing sessie van 1.1/2uur

gratis Lijfkracht-Herstel meditatie sessie

Klik hier voor mijn contactformulier.