Ria Borst

Ria is eigenaar van Zuiver Geluk, professioneel astroloog met een focus op zakelijk gebruik van astrologie, en tarotist.

Op verschillende dagen geeft ze Walk-in sessies van minimaal 15 minuten met een keuze uit een Tarot-legging of een korte persoonlijk astrologische uitleg.En je kunt bij haar terecht voor persoonlijke coaching, advies of begeleiding op werk- en zakelijk gebied.

Wil je anders denken en vanuit een open mind en open focus naar je zelf, je werk en je relaties kijken? De toekomst vraagt ons om een probleem vanuit verschillende perspectieven te bekijken, te kunnen schakelen tussen deze perspectieven en verschillende dimensies van de realiteit te onderzoeken.Ik maak je graag bewust van een groter perspectief op een manier die bij jouw eigenheid past. In mijn begeleiding maak ik gebruik van astrologie. Astrologie gaat over de samenhang tussen hemel en aarde, en geeft zinvolle verbanden aan tussen gebeurtenissen. Ook voor jou. Al eeuwenlang kijken astrologen naar de stand van de planeten aan de hemel en naar wat er op dat moment op aarde gebeurt. Zo zijn er betekenissen ontstaan van de verschillende planeten, hun plaats aan de hemel en de positie ten opzichte van elkaar. Door telkens weer te kijken en te vergelijken komen astrologen tot inzichten in de samenhang. Astrologie is een vakgebied in beweging, een empirische wetenschap die mee gaat met haar tijd. En een achtergrond of decor waartegen we als mensen van deze tijd acteren.

Persoonlijke sessies zijn op afspraak.
De kosten zijn € 100,00 excl. BTW per uur.
Ria is bereikbaar op 06 29 731 752 of ria@zuivergeluk.nl