Karuna Vasantha

Ik voel dagelijks veel geluk en liefde voor alles wat ik mag creëren, doorgeven en ontvangen. Vooral als ik zie dat elke sessie iemand veel oplevert en dat ik mensen een goed gevoel mee kan geven, word ik daar heel erg dankbaar van. Bij Zuiver Geluk bied ik 4 dingen aan en daarbuiten nog meer en ben blij dat ik me hiermee mag verbinden.

Numeroscopisch consult: Krijg volledig inzicht in jezelf en/of een ander (en hoe jullie je tot elkaar verhouden) naar aanleiding van de geboortedatum. Ik werk met en zonder hulpvraag en op elk denkbaar gebied.

Lachyoga/ Lachsessie: Naast alle informatie over het waarom, het ontstaan en alle voordelen van lachen en ademtechnieken gaan we dit ook in de praktijk brengen. Krijg hierdoor direct een energie boost, bestrijd pijn, ontstress, laat los, lach en geef een positieve draai aan alles.

Klankschaalervaring: Alles heeft een bepaalde trilling en die trilling kan je beïnvloeden. Door met klankschalen te werken is het mogelijk pijn en klachten te verminderen, te herstellen, chakra’s in balans te brengen, te activeren of tot diepe ontspanning en rust te komen en (gedachtenpatronen) te resetten. Ik werk ook intuïtief en elke sessie is daardoor uniek en afgestemd op de persoon.

Mind-reset: Soms loop je ergens helemaal in vast en kan je het niet cognitief oplossen, veranderen of bedenken. Door contact te maken met het onderbewuste lukt dit wel, creëer je een ander pad in de hersenen wat wel functioneel is en installeer je de nieuwe positieve intent. De hulpvraag hoeft niet uitgebreid besproken te worden; er kan ook met alleen een steekwoord gewerkt worden. Direct resultaat in 1 sessie.

Iedereen heeft al zijn of haar eigen oplossing(en), hulpbron(nen) en inzicht(en) in zich. Mijn taak is om iemand zich deze te laten herinneren, begeleiden van het proces en weer mee in contact te brengen; “te installeren”.

Er zijn meerdere dingen mogelijk die ik niet allemaal kan benoemen, omdat iedereen uniek is en ik sessies op maat aanbied. Overleg, vragen en intake zijn altijd gratis.

Klik hier voor de link naar Karuna Vasantha