Friedy Wisselink

ENERGETISCHE BEGELEIDING 

Lichaam en geest zijn één, met elkaar verbonden en werken op elkaar in. Fysieke klachten kunnen alleen echt genezen als ook de achterliggende problematiek aangepakt wordt. Deze problematiek heeft zich vaak vastgezet in iemands energiesysteem, met als resultaat fysieke pijn, slapeloosheid, geen energie, enz.

In de sessies vertelt Friedy je wat ze tegenkomt in jouw energiesysteem. Als mensen in contact komen met het probleem en de gevoelens achter de fysieke klacht, dan kan daar vrij snel verbetering in optreden. Vandaar ook de term “energetische begeleiding”: het is een wisselwerking tussen mij en de mensen die bij mij komen, zegt Friedy. Bewustwording van gedachten en gevoelens is dan ook een heel belangrijk item, want heel worden gaat langs de weg van bewustwording. Behandelingen zijn afgestemd op de persoon en altijd zeer verschillend.

Voor mensen met fysieke klachten kan een behandeling bovendien heel ondersteunend werken naast reguliere zorg. Ook hooggevoeligheid is een belangrijk thema. Friedy leert je vooral hoe je het beste met die hooggevoeligheid om kan gaan in het dagelijkse leven. Ook hier gaat het vooral om bewust te worden wie je zelf bent en hoe je je verhoudt tot een ander. Inmiddels zijn er diverse aurasprays ontwikkeld die ondersteuning bieden bij dit proces.

Friedy’s activiteiten bestaan uit:

  • Het ontwikkelen en verkopen van essenties.
  • Begeleiden van mensen met energetische of persoonlijke vragen.
  • Geven van energetische behandelingen.
  • Verkoop van Waterfall Essences, remedies uit IJsland. 

Lees hier meer over Friedy.