Claudia Hauri en Maarten Eland

Leef Lekker Licht is een platform voor iedereen die gezond, lekker en geïnspireerd wil leven. Je kunt terecht voor healingsessies, readingsessies, klankschaalhealing, en voedingsadvies.

Healing en Reading
Een healing of readingconsult iets voor jou?
Iedereen kent momenten in z’n leven waarbij het soms onduidelijk is, hoe om te gaan met een bepaald probleem. Je wil meer duidelijkheid of verandering, maar je weet niet precies hoe.

Wat je hulpvraag ook is, wij behandelen probleemgericht en gaan tijdens een sessie met jou de weg naar meer helderheid en inzicht.

Werkwijze
Wij werken met de energie in- en rondom het lichaam. Door je energie te lezen, krijgen we relevante informatie die voor jou op dat moment belangrijk is jezelf beter te doorgronden. Een bevrijdende stap naar bewustwording, balans en innerlijke groei.

Klankschaalhealing

Het is ook mogelijk een klankschaalhealing te boeken. Deze sessies plannen we bij voorkeur op zondag of maandag, omdat de winkel dan gesloten is en dus stil.

De trilling van klankschalen werkt ontspannend en heeft invloed op het evenwicht van vier niveau’s, nl lichamelijk, mentaal, emotioneel en spiritueel. Je ervaart de zachte trillingen van verschillende klankschalen in je fysieke lichaam, waarbij de zelf-helende kracht van je lichaam weer ontwaakt. De klanken voelen veilig en warm en je komt vanuit een diepe rust weer in balans.

Tijdens de klankschaalhealingsessie lig je op een massagetafel met gewoon je kleren aan en desgewenst onder een behaaglijk dekentje, zodat je je lekker geborgen kan voelen. Rondom je heen worden verschillende klankschalen aangeslagen of gestreken en kan je in diepe rust opgaan in de klank en de trilling.

Klik hier voor de link naar Claudia Hauri en Maarten Eland.